17.07.2024.

21:11

Foto: Foto: Tanja Andric, ATA Images

Džet set

Imućna žena iz Crne Gore hoće da prepiše imovinu Aniti Stanojlović: Lepi Mića izneo detalje, otkriven i njen identitet

Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, analizirao je superfinalnu noć rijaliti programa "Elita 7", kada je podelio šok informaciju o pobednici Aniti Stanojlović.

Naime, kako je rijaliti veteran otkrio, izvesna gospođa iz Crne Gore oduševljena je Stanojlovićevom, toliko da je spremna i da prepiše kuću na njeno ime.

Informer

 

- Jelena, iz Petrovca na moru, to je imućna starija žena, čuo sam se danas sa njom. Jelena Perezić je rekla da će Aniti da da sve što joj u životu treba. Danas smo se čuli, to je eksluziva, čak i plac za kuću hoće da joj da, toliko ju je zavolela - ističe Mića za Pink.

On je sumirao i utiske najgledanije rijaliti sezone do sada u Srbiji.

- Uvek sam ja za sve u pravu, plasmani sve govore. Anita je zasluženo pobednila, narod je prepoznao neke stvari. Suština njene pobede je da svakome treba šansu, ona je to iskoristila - govorio je Miroslav, a onda otkrio od koga očekuje izvinjenje u emisijama "Narod pita".

Informer

 

- Biće njih dosta, ali mislim da treba Ša.

Mića se dotakao i svađe Mione Jovanović sa porodicom u superfinalnoj noći, a kako on kaže očekuje da ga zove nakon raskida sa Nenadom Aleksićem Ša i zatraži savet.

- Ona je mene pitala da li vidim kako se oni ponašaju, kao da su oni krivi. Ja sam rekao da ne bih da se mešam, to su privatne stvari. Njen izbor, ali uvek vremena za kajanje. Sigurno će da me zove nakon raskida i pitaće šta da radi, ona je mlada devojka i ima vremena.