18.07.2024.

08:50

Foto: Tanja Andric

Džet set

"Gde da pokucam na vrata, da me ubiju!" Ša priznao zašto nije posetio tazbinu, Miona iznela detalje razgovora sa roditeljima!

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša sinoć su zajedno gostovali u emisiji "Elita narod pita". Rijaliti par koji je u "Eliti 7" imao turbulentan odnos ispričao je kako provode dane u Zemunu, ali i šta se desilo u Kragujevcu prilikom posete Mioninoj porodici. 

Informer

 

- Dvoumila sam se po izlasku da li da idem kući ili kod Nenada. Nisam imala živaca za taj razgovor na putu do kuće, bio mi je potreban san, a ne rasprava. Sklonila sam se i otišla. Sutradan sam otišla do kuće - rekla je Miona, a onda ispričala šta se dogodilo kada je došla u rodnu kuću:

-Bili su ljuti i ušli smo u raspravu zbog nekih stvari koje su se desile. Ja sam ljutito izašla iz kuće i ušla u taksi, niko me nije ni ispratio. Majka me otpratila sa Instagrama. Dok sam bila u rijalitiju, bila je aktivna i kačila nešto. Kad sam izašla, videla sam da me nije pratila opet - objasnila je Jovanovićeva, koja je priznala da je veoma boli trenutni odnos sa porodicom ali da to ne pokazuje.

Informer

 

Njen dečko Nenad Aleksić Ša nije išao sa njom kod roditelja, a sinoć je objasnio i zašto.

- Znao sam njihov stav prema meni, svim silama su pokušavali da nas razdvoje. Neće mi biti jasno čemu tolika doza mržnje prema meni. Ja razumem da se neko protivi vezi, ali brutalne izjave ne kapiram. Bespotrebno je, moji roditelji se nisu oglašavali sve dok im ja to nisam rekao da rade. Šta god da se dešavalo u rijalitiju, njeni roditelji je trebalo da je sačekaju, da porazgovaraju, na miru... Meni je žao što je tako ispalo, voleo bih da se oni čuju, zategnuta je situacija. Gde da pokucam na vrata, da me ubiju. Ako budu želeli, možemo da sednemo da popričamo. Između njih nema mržnje, ali postoji inat. Voleo bih da se sve reši, da imaju normalan odnos sa ćerkom - rekao je Ša.