18.07.2024.

14:44

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Sanja Stanković poželela prinovu Aniti i Anđelu, pa zapretila Matoroj: "Neće biti dobro ako progovorim!"

Sanja Stanković je u prvoj sezoni "Zadruge" uplovila u vezu sa Jovanovm Tomić Matorom, a njihov turbulentni odnos trajao je dve godine. Međutim, iako odavno nije učesnik, Sanju su ukućani često pominjali i tokom ove sezone rijalitija. Stankovićeva kaže da Matoru izbegava, ali da je neminovno da se u nekoom trenutku sretnu. Ipak, o njoj ne želi da govori.

Informer

 

- Ne bih komentarisala njeno ponašanje ove sezone javno, jer se mnogima ne bi dopalo moje mišljenje, zadržaću to za sebe što se tiče nje i njenog ponašanja - rekla je Sanja.

Sanja je otkrila da li će se javiti Anđelu Rankoviću i Aniti Stanojlović koji su je pozdravljali tokom cele sezone "Elite 7".

Informer

 

- Anđelo i ja smo ostali dobri, javiću se i njemu i Aniti ako ih vidim, drago mi je što su ostali zajedno, lep su par i nadam se novoj prinovi u neko skorije vreme. Iskreno očekivala sam Anitinu pobedu, i dobro je, mlada je, ima dete - rekla je Sanja i dodala koje su teme u rijalitiju ostavile najveći utrisak na nju:

- Aneli i Janjuš, taj odnos je težak bio, Matora, Anita, Anđelo, Miona i Ša, Miona i njena porodica to nije trebalo tako da bude javno, ali nadam se da će Ša i ona ostati zajedno, iako mislim da nemaju perspekitvu - zaključila je Stankovićeva.