19.07.2024.

11:07

Foto: shutterstock/Informer/Instagram

Džet set

Ša će poludeti, Vanja podržala Uroša Stanića! Nenadova bivša supruga objavila stori, evo šta misli o njegovom učešću u rijalitiju!

Rijaliti učesnici Uroš Stanić i Nenad Aleksić Ša su tokom boravka u "Eliti" imali brojne sukobe, a obezbeđenje koje je čuvalo učesnike u Beloj kući je nekoliko puta sprečilo i njihov fizički obračun.

Informer

 

Nenadovo učešće je obeležila i turbulentna veza sa Mionom Jovanović sa kojom je pred kamerama rijalitija uplovio u vezu dok je još bio oženjen Vanjom Aleksić, a Uroš je komentarisao njihov odnos o kojem i dalje bruji ceo region.

Nakon izlaska iz rijalitija Stanić je objavio stori na Instagramu u kojem je žestoko isprozivao Ša i najavio tužbe, a pomenuo je i Vanju koja je svojevremeno dala emotivnu ispovest u kojem je opisala kako je izgledao njihov bračni život.

Informer

 

Sada je Ignjatovićeva repostvovala njegov stori i na taj način podržala Uroša koji je odlučio da se suprotstavi njenom bivšem suprugu.

- Svaka čast gledaocima što su osudili ovog šarlatana. Osoba koja je umislila da može da se iživljava, demonstrira silu nad slabijima, najmonstruoznije da vređa porodice, da upućuje jezive pretnje i uvrede, da daje ultimatume i da psihički maltretira svoju devojku, da se ponaša katastrofa prema svojim bivšim ženama (koje je varao bez imalo empatije), samo da ne zaboravimo Vanjinu i Tarinu ispovest, šta su sve trpele da je morala i policija da reaguje. E pa fićfiriću, to jest propala zvezdo, sada vidim da ti je neka nervoza i frka oko osuda? - napisao je Uroš u storiju koji je Vanja repostovala, pa nastavio:

Informer

 

- Na mene si nasrtao, psihički me maltretirao, više puta udarao, vređao moju majku koja ti ništa pritom nije uradila, a trpeo sam od tebe teror samo zato što sam osudio tvoje ponašanje i postupke - poručio je Stanić na svom Instagram storiju i dodao:

- Pored mene, koji sam te već tužio, tužiće te i moja majka koja je prolila mnogo suza zbog uvreda koje si joj izgovarao. Jedva čekam "Narod pita" da te smradu postavim na svoje mesto!

Nenadu se ovo sigurno neće dopasti, a da li će reagovati na njenu objavu ostaje nam da saznamo.