Autor: Informer/K.Ć.

19.07.2024.

17:57

Foto: Tanja Andric

Džet set

Oči u oči, najbrutalnije suočavanje: Aneli i Janjuš ovaj susret nisu mogli da izbegnu, Veliki šef umešao prste

 

U toku rijalitija Aneli je zatrudnela sa Janjuševićem, ali je nedavno prekinula trudnoću. Ahmićeva i Marko Janjušević, kako su rekli, nisu imali kontakt otkako su izašli iz rijalitija, ali će se večeras sve promeniti.

Oni će gostovati u emisiji "Narod pita" gde će uživo pred kamerama razgovarati o svom burnom odnosu iz rijalitija.

Informer

 

Podsetimo, Aneli je osvojila drugo mesto u rijalitiju i dobila nagradu od 50.000 evra. Posle deset meseci provedenih na imanju u Šimanovcima, ona je rezimirala svoje utiske o turbulentnom periodu.

- Osećam se kao jedan veliki pobednik, posle loših stvari koje sam proživela mi se vratilo samopouzdanje i kada sam videla da me narod podržava čim sam došla do drugog mesta. Sada ću da porazgovaram sa svojom sestrom. Nisam razočarana što sam druga, za mene je i ovo velika pobeda posle svih laži i optužbi od strane bivšeg supruga i bivšeg partnera, ali nećemo sada o tim temama - rekla je Aneli.

Informer

 

- Ne, nije čestitao - kratko je rekla ona na pitanje da li joj je Janjuš čestitao, pa prokomentarisala učešće u narednoj sezoni:

- Trenutno želim da se posvetim Nori, da nadoknadim svih 10 meseci. Nikad se ne zna šta donosi dan, a šta noć, ali trenutno me ne zanima - kazala je Ahmićeva, pa se osvrnula na Asmina:

Informer

 

- Ništa mi njegovo ne treba. Ne treba mi njegova alimentacija, ne treba mi njegovo priznanje deteta. Ja sam sama sposobna da svoje dete izdržavam. Ja sam sama pobednik sebe i svog deteta. Za mene taj čovek više ne postoji, niti me zanima.

Šta je još drugoplasirana Aneli rekla, možete odslušati na snimku u nastavku teksta.