19.07.2024.

19:56

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/ATAIMAGES

Džet set

Indira reagovala na Karleušin uspeh u Aziji! Evo šta je Radićeva poručila pop divi!

Indira Radić veteranka je na estradi, ali ne smatra da je mlađe koleginice ugrožavaju već je mišljenja da pod estradnim nebom ima mesta za sve i uvek je spremna da prokomentariše njihov uspeh.

Informer

 

- Andrana Čekić je među prvima objavila novi album, ja sam je odmah pohvalila, vidi se da je mnogo truda uložila, Barbara Bobak je takođe super, Tea Tairović ima drugačiji stil, ali je originalna i sjajna devojka - pohvalila je Indira koleginice.

Pevačica se osvrnula i na veliki uspeh Jelene Karleuše u Aziji.

Informer

 

- Meni je mnogo drago! Ja znam da ona želi proboj na inostrano tržište, neka ide samo uzlaznom linijom! Ona sve daje za to, a kada ti nešto jako želiš i to privlačiš, onda se kad tad to i dogodi, ta erupcija mora da se desi - ispričala je Radićeva za "Svetski radio".

Informer

 

Indira smatra da se na mlađe kolege koje su osporavale Jelenin nastup na "Music Weeku" ne bi trebalo obazirati.

- Ja nisam za tu podelu, ako su se već svi zajedno našli na toj sceni onda bi to trebalo ispoštovati. Čemu rasprava! Ako mlađe kolege misle da bi starije trebalo da se povuku, to je samo njihovo mišljenje zašto bi bilo ko reagovao na to. Svaki čovek je kreator svoje karijere - zaključuje pevačica.