20.07.2024.

09:54

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Au, koja cifra: Honorar Maje Marinković u rijalitiju je najveći, starleta zaradila milione

Maja Marinković već dugi niz godina učestvuje u rijaliti programima, a odlukom gledalaca, u "Eliti 7", ove godine je zauzela 4. mesto.

Dosta se spekuliše o honorarima zadrugara i elitara, a Majin otac, Taki Marinković, jednom prilikom je otkrio da je ćerkin mesečni honorar bio čak 15.000 evra.

- Ma ,to nije ljubav, svima je to jasno. Smanjio sam gledanje... To je zatvoren prostor, ko zna šta je njima u glavi. Ne mogu da utičem na to. Video sam i nemili događaj sa Milicom, ne treba to da radi. Ali to je ona, nikada se ne zna kada će da eksplodira. Bacila je 15.000 evra u vodu - izjavio je jednom prilikom Taki za Pink.

Informer

 

Maja je, inače, sinoć, 18. jula, gostovala u emisiji "Narod pita", a u jednom momentu je progovorila o njenom bivšem dečku, Marku Janjuševiću Janjušu, i njegovoj supruzi Eni.

Prokomentarisala je i odnos između Janjuša i Aneli Ahmić koja je ostala u drugom stanju, ali je ipak odlučila da prekine trudnoću.

Informer

 

- Ne kad je bila trudna jer ja znam kakav je Janjuš. Ona je imala emocije prema njemu. Iskreno sam im čestitala, ali videla sam da to ne ide u smeru u kom bi trebalo da ode. Stala sam uz nju, iako nemam lepo mišljenje o njoj. Isto bih odreagovala za svaku ženu. Ona je prolazila kroz tu situaciju sa Janjušem, kao i ja. Moj stav je da je njihov odnos bio jako bolestan i loš. Videli smo da je Janjuša zvala bivša supruga, tako da sve mi je jasno. To je njihov dogovor, ima pravo da koketira s nekom. Verujem da se zaljubio u Aneli. Smatram da Janjuševa žena voli lovu i da trpi neke stvari iz interesa. Što tuži Aneli, gde ti je ta ženska empatija - rekla je ona.