Autor: Informer/K.Ć.

20.07.2024.

18:56

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Samo da poručim mom bivšem mužu": Vanja potkačila Nenada Aleksića, pa spomenula i Mionu (VIDEO)

Bivša reperova supruga ne može više da ćuti. Nakon što je zapretila nenadu Aleksiću da će o svemu progovoriti, Vanja je objavila i video na Instagramu i imala poruku za bivšeg supružnika, ali i njegovu partnerku Mionu Jovanović.

- Samo da poručim mom bivšem mužu, Nenadu Aleksiću, uživaj sa svojom devojkom. Deset meseci ste bili pod kamerama, sad ste konačno u stanu bez kamera, uživajte u svom životu. Ostavite mene na miru, Nešice, zato što vrlo dobro znaš šta si radio i šta si sve izgovarao. Tako da možda bi ti bilo bolje da malo ućutiš, psssst - rekla je Vanja u snimku koji je objavila.

Podsetimo, Ša je bio kratko u braku sa Vanjom, od koje se razveo dok je bio u rijalitiju, ali je već bio stupio u emotivni odnos sa Mionom Jovanović.

Sada su isplivale Nenadove i Vanjine prepiske pre njegovog ulaska u "Elitu", u kojima se žestoko prepucavaju. Naime, prve trzavice krenule su kad reper nije želeo da prepiše svoj stan na njeno ime.

Informer

 

- U d**e da me ljubiš kakav sam, ali ne, bitno je drugo nešto. Ja da čekam ženu za pažnju, pa bre, šta sam doživeo, nisi od zlata veruj. Još zamisli kao teraš me u sobu, ej da još blejim sam, šta si bre ti poletela, šta se ti tripuješ? Za kafiće po ceo dan ima vremena, a da vidi za stan sa mnom ništa. Šta si bre ti? Po**rem ti se po kafićima, samo bi da ispijaš i da blejiš, a za život te boli k**ac, ugledaj se na sve što ne valja ti nisi za normalan život ti to ne znaš da ceniš - pisalo je u poruci koji je poslao Ša.

- Dva dana otišla sa kumom na po sat dva i ti odmah ovakve reči. Ti si haos. Ceo dan kafići. Ma sram da te bude - odgovorila mu je Vanja, prenosi Pink.rs.