21.07.2024.

07:43

Foto: Foto: Printscreen/YouTube, ATA Images

Džet set

Prolio reku suza u programu uživo, pa pljunuo Jelenu! Ivan žestoko zaratio sa bivšom ženom, zbog ove rečenice je pobesneo! (VIDEO)

Sinoć se održala emisija "Narod pita", a gosti su bili još uvek zakonski supružnici Ivan i Jelena Marinković.

Informer

 

Bračni par našao se u centru skandala kada je Jelena prevarila Ivana sa Urošem Rajačićem i krila njihovu aferu puna dva meseca. Naime, oni su razmenjivali intimne dodire dok su bili u zatvoru, a kada je Marinković to otkrio, odlučio je da se razvede od nje.

Sada su se prvi put suočili nakon završetka rijalitija, a u studiju je nastao pravi haos kada se u emisiju uključila Tanja, ćerka njegovih kumova.

Informer

 

- Da li ti znači nešto ime Filomena? Ko ti je venčao oca i majku? - upitala je Tanja.

- Otkud ti ženo? - upitao je Ivan.

- Ovo je jedan divan čovek, čovek koji je sa mnom sedeo u kafiću i sa Gocom Tržan, divno smo se ispričali i upoznao je svu svoju kumovsku familiju - rekla je Tanja.

Informer

 

- Bane Dimić, pokojni Nita, moja kuma, moj ćale, Marko, zamisli koji su to šmekeri bili, a zamisli da ti je ovo žena. Pokojni Čutura je pričao o mom tati kakav je šmeker bio... Zamisli da je moja majka uradila ovo mom tati, ne bi je bilo na svetu - rekao je Ivan kroz suze.

- Koja patetika - rekla je Jelena.

Informer

 

- Mrš u pi*ku materinu bre. Da mi je tata živ lupio bi mi šamar i rekao mi da bežim od ove ku*etine - rekao je Ivan.

- Nju treba da bude sramota, ona je pokazala ono što je do nje. Ti nemaš tu više šta da tražiš. Tvoj život treba da bude samo tvoj i molim te kao Boga da se posvetiš sebi. Znam da obožavaš Lenu i znam da obožavaš Željka. To niko ne može da ospori - rekla je Tanja.

- Kako može da obožava dete koje nije video četiri godine? - upitala je Jelena, a Ivan je toliko pobesneo da ju je pljunuo.

Informer

 

- Ti nisi htela babu da vidiš, pi*ka ti materina smrdljiva - rekao je Ivan.

- Pljuje te Miljanina familija, pljuje te Goca, kome ćeš ti da pričaš o porodicama. Otac ti je heroj, al ti si smeće - rekla je Jelena.

Kako je ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.