Autor: Informer/K.Ć.

21.07.2024.

19:11

Foto: Printscreen You Tube/Republika TV

Džet set

Bio je bogati fudbaler, pa izgubio milione, a onda ušao u rijaliti: "Trošio sam novac na gluposti i družio se sa propalicama"

Bivši fudbaler Saša Ćurčić Đani dugo se nije pojavljivao u medijima, sve do 2007 godine, kada je učestvovao u rijalitiju, u "VIP Velikom bratu", gde je čak i pobedio. Kasnije se pojavio i u "Parovima", što je ponovno privuklo pažnju publike.

Pre ulaska u svet rijalitija, Saša Ćurčić je imao uspešnu fudbalsku karijeru, posebno u Engleskoj. U tamošnjim medijima često je govorio o svojoj zaradi, raskošnom životu, i kako je sve to na kraju propalo.

Informer

 

- Nakon što sam napustio Madervel, sledećih par godina bile su prava noćna mora za mene. Svi prijatelji su me zaboravili, čak i moji stari saigrači. Bio sam samo ja i centar za nezaposlene u Londonu. To je bila katastrofa. Izgubio sam tada par miliona funti. Trošio sam novac na sve na šta fudbaleri najčešće i troše - noćne klubove, brze automobile, šoping, ma bila je to non-stop žurka. Sa sobom sam uvek vodio pratnju od 15 ljudi dok sam živeo u Londonu i Njujorku. Ali su svi oni bili teške propalice - ispričao je pre nekoliko godina Ćurčić za "SanSport", i dodao da je tada izgubio i kuću u Boltonu i prodao bukvalno sve što je posedovao.

Informer

 

- Kada ste bogati, svako hoće da se druži sa vama. A onda se sve promeni. Nema više nikog. To je za mene bila velika životna škola. Kao da sam studirao na Oksfordu i Kembridžu smer - život - rekao je Ćurčić 2013. godine, i dodao:

- Kupio sam autobus, koji inače ne može da se kupi. To su bile lude žurke, a istina je da sam njime otišao na trening pravo sa žurke, ali samo jednom. Autobus je imao dva sprata, kožna sedišta, a ja sam tada sedeo zavaljen na gornjoj platformi i stigao na trening.

Informer

 

Nekadašnji fudbaler priznao je da je ponekad bio i sa 20 devojaka odjednom.

Posle pobede u rijalitiju Đani je u jednom trenutku izdao i knjigu, a onda je otvorio i školu fudbala. Postao trener u Kini

- U Šangaj sam došao preko prijatelja i saigrača iz Kristal Palasa, koji je Kinez. Zavoleo me je i pozvao me je da dođem tamo da budem trener. Sada zarađujem od 25.000 do 35.000 dolara mesečno - otkrio je Ćurčić prošle godine za domaće medije.

Informer

 

Kako je i sam jednom prilikom izjavio kada je ušao u trenerske vode Ćurčić se pokajao zbog ranijih ulazaka u rijlaiti.

- Gorko se kajem što sam ušao u prvi rijaliti. Rijaliti su kao tetovaža i navučeš se, dođe jedan, drugi, treći. Ja sam video da je to postala jedna magnetna rupa koja te privlači. Shvatio sam da nisam za to, presekao sam i promenio sam život iz korena, vratio sam se fudbalu. Ja sam imao karijeru i pre rijalitija, ja sam fudbaler koji ima svoj brend od kojeg je živeo, živim sad i živeću. Završio sam sa pričom u rijalitijima i želim da svi zaborave. Trener sam, ambasador sam jednog prvoligaškog kluba i ne želim da mi ovo ruši moju reputaciju koju sam gradio i za koju sam se izborio da je vratim - ispričao je ranije.

Informer