Autor: Informer/K.Ć.

21.07.2024.

22:46

Foto: ATAIMAGES/printskrin

Džet set

Asmin i Janjuš zakopali ratne sekire: Durdžić povukao prvi potez, svi ostali u šoku zbog ovoga

Ubrzo je Aneli zaboravila Asmina Durdžića i prevaru, te je u rijalitiju pronašla novog partnera i uplovila u vezu sa Markom Janjuševićem, sa kojim je ostala i u drugom stanju, ali se odlučila na abortus zbog njihovog toksičnog odnosa.

Tokom 10 meseci boravka u "Beloj kući", Ahmićeva je često optuživala Asmina Durdžića za razne stvari, a Janjuš ju je u tome i podržavao. 

Informer

 

Nakon što se "Elita" završila, javnost je s nestrpljenjem iščekivala kako će se Marko i Asmin ponašati. Janjušević je tokom svog prvog intervjua nakon izlaska, izjavio da nema Durdžićev broj, ali da želi da ga kontaktira.

Ipak, čini se da su se stvari promenile nakon što su Aneli i Janjuš gostovali u emisiji "Narod pita", jer je Asmin lajkovao jednu Janjuševu objavu na Instagramu.

Informer

 

Podsetimo, nekoliko dana nakon izlaska iz rijalitija, Aneli je podelila kakav je njen trenutni odnos sa Asminom Durdžićem, ocem njene ćerke Nore.

 - Ne. Sa njim ću da razgovaram preko advokata. Nisam ga kucala, ne znam kako mu ide profil, nisam gledala ni njega, ni Staniju. On je za mene najgori čovek koji se pojavio u mom životu. Nisam još svesna da sam sa njim tri godine delila krevet. Ja sam mislila unutra da će nešto da se desi, a kad sam izašla ništa nisam gledala.

Informer

 

- Da li bi Asminu i Staniji pružila ruku pomirenje zbog Nore? - glasilo je naredno pitanje.

- Ne. Ja o njima ne razmišljam, o Janjušu razmišljam šta se desilo, a o Asminu ne razmišljam ni sekunde - rekla je Ahmićeva za "Pink".