22.07.2024.

08:01

Foto: Foto: Printscreen Instagram/filip_car_capo_ck, alex_mima_official

Džet set

"Njena majka čuva dete dok ona ide da stavlja botoks": Car ošurio po Aleksandri, besan kao ris joj uputio niz prozivki

Odnos Filipa Cara i Aleksandre Nikolić intrigira javnost otkako su započeli vezu u rijalitiju "Zadruga".

Iako su mnogi mislili da će se njihova situacija smiriti kada dobiju dete, to se nije desilo, nasuprot svim planovima o kojima su pričali. Zato je sada Filip Car rešio da progovori i ispriča gde je nastao problem.

Zvanično smo raskinuli, nismo više zajedno, čak nemamo ni direktan kontakt. Ne mogu ti definisati iz kog razloga se to desilo, ona je izabrala da bude bliže svojoj porodici do samog porođaja sa Leonom iako sam ja težio da se dete rodi u Hrvatskoj i da dobije naše papire. Kad se porodila došao sam u porodilište i mi smo se čuli do krucijalnog momenta kad je ona trebala da dođe u Hrvatsku - priča Filip i nastavlja:

Informer

 

On je ispričao i da su se posvađali, ali ne samo njih dvoje, već i on i Aleksandrina majka.

- Ja sam naravno nakon svega toga pukao i počeo sam se svađati sa njom, ona mi da mamu, ja se posvađam i sa njom, počnem se svađati sa svima, koga oni prave budalom? Napravio stan i završio sve, poderao se da bi se ona tako ponašala i sad moje dete nije sa mnom u našem stanu. Ona je mene nakon toga blokirala na svim mrežama i onda se razmišljam, zar je to potrebno da padnu teške reči i da ona mene na kraju izbriše sa lica zemlje - kaže Filip.

Istakao mu je i da mu je žao zbog svađa sa Aleksandrom i njenom majkom, ali nije mogao, a da je ne pecne.

Informer

 

- Mnogi joj pune glavu protiv mene i mislim da je to glavni razlog. Meni je žao što sam opleo po njih dve jer je jedna majka mog deteta, a druga je majka žene koja je meni rodila dete i koja se trudi da odgaja to dete dok ova ode da napravi mačije oči i malo stavi botoksa 40 dana nakon porođaja, malo ode na večeru i bazen, u to vreme Slovenka čuva dete i to je činjenica - ispričao je Filip u "Rijaliti rešetanju".