Autor: Informer/A.S.

23.07.2024.

07:02

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Džet set

"Policija radi na tome": Taki o incidentu koji mu se dogodio, otkrio da li strahuje za Majinu i svoju bezbednost (VIDEO)

Voditeljka "Elite", Ana Radulović, na svojoj rođendanskoj žurki okupila je mnoge javne ličnosti, a među njima se našao i otac rijaliti učesnice Maje Marinković, Taki Marinković

On je na samom početku istakao da je zadovoljan ćerkinim ovogodišnjim učešćem u rijalitiju. 

Informer

 

- Zadovoljan sam Majinim učešćem ove godine, ona je bila fenomenalna, zaslužila je visoko četvrto mesto, prezadovoljni smo - izjavio je Taki, pa dodao da se trudi da Maji ispuni sve želje dok je van rijalitija. 

- Maja je godinama u rijalitiju i sada je bila dugo, mora da se oporavi od svega, sve joj ugađam i šta god da poželi, ja joj ispunim. 

Novinare je zanimalo da je li Taki upućen u to da se njegova ćerka javila Filipu Caru nakon što je napustila Belu kući. 

- Dok je Maja na slobodi ja ne dajem nikakve izjave o njenom ljubavnom životu. Ko je koga zvao, ja stvarno ne znam niti me zanima - rekao je Marinković, pa otkrio da nije imao nikakvu komunikaciju sa Stanislavom Krofakom: 

Informer

 

- Nisam pričao sa Stanislavom, to mene ne zanima. Ne znam ni da li su u kontaktu. Mene niko ne zove, niti bilo šta. Ona ima 28 godina i može sama da priča o svom ljubavnom životu. 

Takiju je u decembru prošle godine na parkingu ispred zgrade zapaljen automobil, što je on odmah prijavio policiji. Marinković je sada ispričao da policija još radi na slučaju, kao i da mesecima kasnije nije saznao ko je to učinio. 

- Policija još uvek radi na tome. Nadam se da će policija odraditi svoj deo posla. Još uvek ne znam ko mi je zapalio auto - izjavio je on, pa priznao da li strahuje za Majinu, ali i svoju bezbednost, nakon što je ona izašla iz rijalitija: 

- Beograd je siguran grad, nema problema što se tiče bezbednosti, nemam strah - rekao je on.