23.07.2024.

19:34

Foto: TV Pink

Džet set

Dvojac koji vas neće ostaviti ravnodušnim! Nakon višemesečne drame u "Eliti", večerašnji gosti u "Narod pita" su spremni da zapale studio!

Ove noći, odmah posle emisije "Amidži šou", na programu Pink TV biće novo izdanje emisije "Elita - Narod pita".

Anđela Šparavalo je zbog istopolne emotivne veze sa Bojanom Pavlović prošla golgotu sa ocem i majkom, koji su je se odrekli, a potom ipak primili u porodični dom.

Informer

 

Anđela je nakon toga "promenila ploču" i počela da pljuje Bojanu, ali je ubrzo posle toga priznala da priča ono što ne misli, te da je morala da laže pod direktivom oca i majke koji su joj zapretili. Njeni roditelji su je, posle toga što ih je raskrinkala, ponovo izbacili iz kuće.

Vratila se u Aranđelovac posle nekoliko dana, pomirila se sa roditeljima i ponovo okrenula protiv Bojane, koju je žestoko ispljuvala na mrežama, a šta se zapravo zbilo, saznaćemo večeras.

Informer

 

Ove noći će pored Anđele gostovati i Lepi Mića koji će, kao i uvek, bez dlake na jeziku komentarisati sva zbivanja iz "Elite" i odgovarati na pitanja gledalaca.

Večerašnju emisiju vodiće Darko Tanasijević, koji će na društvenoj mreži Iks čitati pitanja i komentare na račun gostiju.