24.07.2024.

07:31

Foto: Foto: ATA images

Džet set

Pomirenje na pomolu? Janjuš u emisiji uživo pred Aneli priznao: "Možda bi trebalo da damo još jednu šansu jedno drugom!"

Ljubav bivših rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić obeležila je celu sezonu "Elite", ali su na svoju vezu stavili tačku nakon što je ona abortirala njegovo dete.

Pred sam kraj rijalitija su se svakodnevno svađali, a sada su zajedno gostovali u emisiji "Amidži šou" u kojoj su na samom početku govorili o svom odnosu. 

Informer

 

- Što ne razgovarate Janjuše? - pitao je voditelj Ognjen Amidžić.

- Morao bih da se vratim na neki period od ranije, kao triler film... Kad bih pričao morao bih da pričam do četiri ujutru -rekao je Janjuš.

Informer

 

- Nema pomirenja zato što to nije moguće, nemam ni momka ni simpatiju, samo imam prijatelje. Nemoguće je da kad sa nekim abortiraš nastaviš dalje. Ne slažu se porodice i mislim da je tako najbolje - rekla je Aneli.

- Ovo je stvarno sada bezveze da tako priča, ali ovo je pošteno, razumem situaciju i sve. Kad je ovako pogledam, svaka joj čast - rekao je Janjuš.

Informer

 

- Milena, da li veruješ u njihovo pomirenje? - pitao je Ognjen.

- Sve je moguće. Sve što sam mislila da je fejk ispade da nije, ne bi me čudilo da se pomire, jer više mi ništa nije jasno. Ne zna čovek šta nosi dan, a šta noć - rekla je Kačavenda.

- Možda bi trebalo da damo još jednu šansu jedno drugom - rekao je Janjuš.

Kako je ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.