Autor: Informer/K.Ć.

24.07.2024.

14:53

Foto: shutterstock/Informer/printscreen

Džet set

Lepi Mića zbog pretnji završio u policiji: Nakon žestoke svađe sa opakim momkom, Pržulj potražio zaštitu

Odmah nakon završetka "Elite", počelo je prikazivanje emisije "Narod pita" koja se, kao što gledaoci već odlično znaju, bavi dešavanjima, kako tokom trajanja rijalitija, tako i nakon njegovog završetka.

Sinoć je Darko Tanasijević ugostio Lepog Miću i Milicu Veličković. Pržulj je u jednom trenutku komentarisao odnos Aneli Ahmić i Asmina, ali za Durdžića i nije imao lepu reč. Miroslav ne može da se pomiri sa činjenicom da Stanijin dečko ne viđa svoje dete i da u javnosti priča da smatra da Nora nije njegova ćerka. I baš u toku te rasprave, Asmin se preko poziva uključio u emisiju uživo, a onda su njih dvojica žestoko zaratili.

Informer

 

Njih dvojica su se žestoko vređali i psovali, a na tome se nije zaustavilo. 

Naime, Asmin Durdžić danas je Lepom Mići slao poruke u kojima navodi da je na putu za Beograd i traži da se lično vide i reše nesporazum, nakon čega je Mića navodno otišao u policiju kako bi prijavio Durdžića. 

Informer

 

Mi smo Asmina kontaktirali kako bismo saznali da je zaista došlo do prijave, što nam je on i potvrdio. 

- Sinoć sam hteo da demantujem neke stvari i uključio se u "Narod pita", kada je Mića počeo da me vređa, a ja nisam želeo da se spuštam na njegov nivo. Nakon što smo završili razgovor, ja sam seo u auto i krenuo za Srbiju da uživo raščistimo sve, pošto je rekao da će me j*bati u usta - rekao je Asmin za Informer, pa dodao:

- Slagao me je da je već otišao na more i onda me prijavio policiji. Sada mi se čovek ne javlja, samo čita moje poruke.