Autor: Informer/A.S.

24.07.2024.

15:44

Foto: shutterstock/Informer/printscreen

Džet set

"Na raspolaganju sam mu i za poligraf i za DNK": Aneli brutalno odgovorila Asminu, nakon što je ponovo izjavio da Nora nije njegova ćerka

Sinoć se u emisiju "Narod pita" uključio dečko Stanije Dobrojević, Asmin Durdžić, koji je tim povodom rekao da Nora, koju je dobio sa Aneli Ahmić, nije njegova ćerka. 

On je zatim istakao da Anelina porodica nije želela da radi DNK test, kako bi se utvrdilo da li je on otac male Nore. 

Informer

 

Sada se za medije oglasila i sama Aneli i pozvala Durdžića da odrade test očinstva. 

 - Što se tiče DNK, ja sam na raspologanju možemo se naći u Sarajevu, Dubrvniku i Beogradu, može doći gde želi, ja nikome ne idem na noge, što se tiče mene ja znam ko je otac deteta, a to što je on rekao su puste laži koje slušamo godinu dana. Ja nemam komunikaciju sa njim, niti želim, a on ako želi DNK neka kaže, rekla sam gde može gde dođe, a evo javno ga pozivam i na poligraf jer tvrdi da nismo od 2022. godine zajedno, a u mom telefonu svi dokazi postoje. -  rekla je Aneli. 

Informer

 

Pored toga, ona je dodala da Asmin nije uopšte kontaktirao njenu porodicu oko spornog DNK testiranja.

- Moram dodati da on nije kontaktirao moju porodicu za DNK analizu, iako su oni bili za to dok sam ja bila u "Eliti". Dosta je više njegovih laži i načina na koji ponižava i mene i moju prodicu, a očigleno nije svestan da ponižava i svoje dete. Ja sam mu na raspolaganju i za poligraf i za DNK u bilo koje doba da me pozove rekla sam gde sam, ali sa monstrumom da se nalazim negde u Austriji, neću! - rekla je Ahmićeva za "Pink.rs".