24.07.2024.

22:10

Foto: Informer

Džet set

Oglasila se Anđela Šparavalo: Otkrila zašto se nije pojavila u emisiji "Narod pita", pa progovorila o kazni!

Odmah nakon završetka rijalitija "Zadruga Elita 7", počelo je prikazivanje emisije "Narod pita" koja se, kao što gledaoci već odlično znaju, bavi dešavanjima, kako tokom trajanja rijalitija, tako i nakon njegovog završetka.

Informer

 

Međutim, sinoć je pre samog početka emisije nastao skandal, jer se Anđela Šparavalo, koja je bila najavljena kao gošća, nije pojavila. O razlozima nedolaska u emisiju, iako je prema pravilima Velikog Šefa to obaveza svih rijaliti učesnika, Anđela je govorila u lajvu na društvenoj mreži TikTok.

- Dobro sam, ali nisam htela da idem. Imam neke svoje razloge zašto se nisam pojavila, nisam uopšte imala potrebu da odem u emisiju - rekla je Šparavalo.

Na pitanje njenih pratioca da li će biti kažnjena Anđela je rekla da ne zna kakva je kazna čeka jer se još nije raspitala o tome. 

Informer

 

Podsetimo, Lepi Mića, koji je bio gost u emisiji ovako je prokomentarisao Anđelin postupak koji je protiv svih pravila Velikog Šefa.

- Sam nedolazak Anđele u emisiju govori mnoge stvari. Ja sam se sa Bojanom često svađao i rekao sam joj da će joj doći glave. Anđela je u momentu najbolja i onda se okrene naopačke, devojka nije normalna. Smatram da Anđela radi stvari koje su jako ružne, oblatila je sve ljude, celu porodicu. Kako joj odgovara, tako radi, ona je tu najlošija. Po meni je to patologija čista, devojka je skroz izgubljena - naveo je Lepi Mića u emisiji.