Autor: Informer/A.S.

25.07.2024.

10:04

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

Džet set

"Bio sam u crkvi, da okajem grehe": Uroš se pokajao zbog onoga što je uradio, pa tražio oprost (VIDEO)

U sinoćnoj emisiji "Narod pita", kod voditeljke Ane Radulović, gosti su bili rijaliti učesnici Uroš Stanić i Milena Kačavenda

Milena je sinoć prebacila Urošu što je bio sa zauzetim muškarcima, na šta je on rekao da je išao u crkvu kako bi okajao grehe zbog toga što je uradio. 

Informer

 

- Uroše, ti si zaista simpatičan i ništa ti ne zameram. Štaviše, u rijalitiju treba da budu osobe koje imaju pozitivnu energiju. Mislim da bi Uroš bio dobar voditelj. Milena je jedna gospođa, dama i nikoga nije obrukala. Da li bi vi ušli u "Zadrugu" pod starim uslovima? - pitala je gledateljka.

- Nisam puno pratila, ali ja bih. Nisam razmišljala o uslovima kad sam ulazila. Ranije je bilo duhovitije, a ovde je bilo najmanje smeha. Ovde je bilo mnogo priča i bilo je tenzično - rekla je Kačavenda.

Informer

 

- Ja sam se trudio da zabavim gledaoce i uspeo sam u tome. Meni ne trebaju veštačke frke, ne svađam se sa starijim tetama. Ovo je ženomrzac, nisi imala razumevanja za devojke kojima možeš da budeš mama - rekao je Uroš.

- Imaju mame, svi imate preko 18 godina. Ti vređaš mene i sve starije žene. Ne izigravaj nevino i bolesno dete. Bio si sa oženjenim muškarcima - rekla je kuma.

- Bio sam u crkvi, da okajem grehe. Srčani bolesnik jesam, a tebe sram da bude - rekao je Stanić.

Informer

 

- Što si onda ušao u rijaliti? - pitala je Milena.

- Što si ti ušla? Što se tiče pitanja, voleo bih. Nikad nisam bio ni na "Farmi" - rekao je Uroš.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod: