Autor: Informer/K.Ć.

25.07.2024.

12:11

Foto: Informer

Džet set

"On nije moj nivo": Oglasio se Lepi Mića, pa otkrio da li je prijavio Asmina Durdžića policiji

Odmah nakon završetka "Elite", počelo je prikazivanje emisije "Narod pita" koja se, kao što gledaoci već odlično znaju, bavi dešavanjima, kako tokom trajanja rijalitija, tako i nakon njegovog završetka.

Preksinoć je Darko Tanasijević ugostio Lepog Miću i Milicu Veličković. Pržulj je u jednom trenutku komentarisao odnos Aneli Ahmić i Asmina, ali za Durdžića i nije imao lepu reč. Miroslav ne može da se pomiri sa činjenicom da Stanijin dečko ne viđa svoje dete i da u javnosti priča da smatra da Nora nije njegova ćerka. I baš u toku te rasprave, Asmin se preko poziva uključio u emisiju uživo, a onda su njih dvojica žestoko zaratili.

Informer

 

Mića je poručio Durdžiću da preuzme odgovornost za svoje postupke i predložio da uradi DNK analizu ako sumnja da je Nora njegova ćerka.

Nakon toga, Durdžić je krenuo za Srbiju kako bi se uživo suočio sa Pržuljem. Takođe je otkrio za Informer da je Lepi Mića otišao u policiju da ga prijavi.

Informer

 

Bivši zadrugar se nakon toga oglasio i rekao:

- Mene ne interesuje šta on ima da priča, on je meni smešan. Ja sam njemu rekao šta mislim, dao sam im predlog. On govori da sumnja da je Nora njegova ćerka, a Aneli je pristala da odrade DNK, rekla mu je gde može da rade DNK, pa nek dođe. Ona mu je dala šansu, a da li će uraditi to i da li će na kraju, ako se dokaže da je Nora njegovo dete, preuzeti odgovornost, videćemo - rekao je Mića pa se osvrnuo na Asminove pretnje:

Informer

 

- Da dajem pažnju budaletini, on nije moj nivo, to me ne interesuje, nek kači šta hoće, to me ne zanima - rekao je Lepi Mića za Pink.rs.