25.07.2024.

13:11

Foto: Printscreen/Instagram/pink.rs

Džet set

Roditelji odveli Anđelu Šparavalo kod psihijatra! Majka popularne zadrugarke priznala: "Polupana je, nije joj dobro"

Otkako je izašla iz popularnog rijalitija i raskinula sa Bojanom Pavlović, svaki korak Anđele Šparavalo se prati.

Drama je počela još dok su njih dve boravile u "Eliti", a njeni roditelji pravili haos zbog njene veze sa ženom, te su na sve načine pokušavali da je odgovore od iste, govoreći kako Bojana nije za nju. Zadrugarka je to shvatila tek kada ju je Pavlovićeva ostavila preko noći, nakon čega se vratila kod porodice u rodni Aranđelovac.

Informer

 

Od tog trenutka Šparavalo kao da izbegava medije, ona je čak odbila i gostovanje u emisiji "Narod pita", koja je obavezna za sve učesnike rijalitija. Po svemu sudeći, Veliki šef će mladu Anđelu udariti po džepu zbog prekršenog pravila.

Sada se oglasila zadrugarka i otkrila pravi razlog nedolaska na Pink TV.

Informer

 

- Digla se prašila što ja nisam otišla u emisiju ''Narod pita''. Odlučila sam da to nije pametno za mene. Ne interesuju me kazne. Moj psihijatar mi je rekao da mirujem neko vreme sa porodicom, ni njima nije jasno šta mi se desilo tamo. Bitnije mi je zdravlje, nego pare sada - govorila je Anđela, pa se ubacila Aleksandra:

Informer

 

- Laknulo mi je što je konačno kod mene. Mora da se vrati sebi. Sama je donela odluku, ali valjda je toliko pametna. Polupana je, to bi je pokolebalo. Nije u stanju. Vodili smo je kod psihijatra, možemo da donesemo zdravstveni papir da ona nije dobro. Imamo papire, bila je kod psihijatra, nikakve emisije ne dolaze u obzir neko vreme. Nije sposobna da ide na emisije. Žena joj je rekla da emisije stvaraju stresove i da treba da bude manje ljudi u okolini.