25.07.2024.

13:55

Foto: Shutterstock/Pink.rs

Džet set

Ovo su novi učesnici "Elite 8": Obojica su dobro poznati javnosti, a jedan je bio čak intiman sa Matorom

Ove sezone je ubedljivu pobedu odnela Anita Stanojlović, koja je osvojila nagradu od 100.000 evra. "Elita 7" je tek završena, a polako se otkrivaju novi učesnici za predstojeću "Elitu 8".

Kako pišu domaći mediji, ugovor sa produkcijom je potpisao nekadašnji rijaliti učesnik Marko Zec koji je tada prvi u "Zadruzi 1" raskrinkao aferu Lune Đogani i Slobe Radanovića. 

Informer

 

Inače, Marko je imao vrelu akciju sa Jovanom Tomić Matorom, koja je tada priznala da je bila intimna sa njim i da joj je to bio najbolji s*ks.

Međutim, Od "Zadruge 1" je dosta vremena prošlo i Marko se totalno transformisao, telo mu je sada puno tetovaža, a kako pišu mediji, on radi kampanje za spotove, a neretko je u društvu starleti.

Informer

 

Takođe, u septembru će se na velelepno imanje useliti Alberto Galorini koji se proslavio učešćem u rijaliti programu "Parovi".

Informer

 

Kako možemo videti na njegovom Instagram profilu, Alberto veoma vodi računa o svom fizičkom izgledu na koji mnoge devojke sigurno neće ostati imune.

Inače, kasting za narednu sezonu uveliko je u toku, a u "Belu kuću " prva će ući Ivana Keneški, fotomodel iz Beograda, saopštio je Pink.