25.07.2024.

16:15

Foto: Instagram sladja.lazic.official/lulepljugica

Džet set

Slađa Lazić besna na Pljugicu jer ne zna ko je ona! Poršelina brutalno uzvratila reperu, pomenula i Desingericu!

Lule Pljugica gostovao je u jednom podkastu, gde su ga između ostalog pitali i da li je bio u letnjoj šemi sa Slađom Lazić Poršelinom, budući da se prošlog leta šuškalo da je njegov tadašnji prijatelj, kontroverzni reper Desingerica bio sa Majom Marinković. Pljugica je rekao da ne zna ko je ona, što je razbesnelo Poršelinu.

Informer

 

- Gledala sam taj intervju, dečko ne zna ko sam... To sam mu zamerila što kao ne zna ko sam, a ceo svet zna ko sam - ljutito je rekla Slađa, a potom ponizila repera:

- Ne poznajem dečka, bili smo na nastupu. Ne znam ništa vezano za Maju i Desingericu, a čak ni za tog Pljugicu. Verujte, prvi put sam ga tada videla u životu. On je više tu igrao oko Desingerice, a Desingerica je bio taj glavni koji je nas zabavljao. Iskreno, baš sam ostala u šoku i bez teksta - rekla je Slađa za Pink.rs.

Informer

 

Podsetimo, ona je danas otišla kod plastičnog hirurga na remont. Poršelina je rešila da uradi nos i kapke, mačije oči, a da li će odmah uraditi i grudi ili će ostaviti za neku iduću posetu klinici, odlučiće njen hirurg.