Autor: Informer/K.Ć.

26.07.2024.

08:51

Foto: ATAIMAGES/Shutterstock

Džet set

Pokojni verenik se povampirio? Milena Kačavenda se pohvalila dijamantskim prstenom, svi zanemeli kada su ovo videli

Kuma internacionale je postala poznata tokom "Zadruge 6", kada se oglašavala za medije, braneći svoju kumu koja je bila učesnica pomenutog rijalitija, a koja joj je kasnije, kako ona kaže, "zabila nož u leđa". Kačavenda je nakon što ju je prijateljica izdala, ušla u "Elitu" kako bi ispričala svoju stranu priče.

Međutim, kada je Milena ušla u rijaliti, priče vezane za nju su samo krenule da se pojavljuju u medijima, a jedna od njih je bila i afera "pokojni verenik". Kako je kuma ispričala, ona je za tog čoveka trebala da se uda, ali je onda zadesila tragedija, verenik je poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Informer

 

Po ulasku u "Elitu", Milena Kačavenda je govorila o pokojnom vereniku, te je priznala da je zapravo bila deo obmane, tj. da ju je neko prevario, sumnjajući na svoju bivšu drugaricu koja ju je, kako kaže, izdala.

Kačavenda je sada na svom Instagram profilu sve šokirala objavom. Naime, ona je objavila snimak svoje ruke, dok je na istoj sijao na suncu dijamantski prsten, te su se svi zapitali da li je to čuveni "pokojni verenik" zapravo poklonio, tj. dao.

Informer