Autor: Informer/K.Ć.

26.07.2024.

12:37

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Miljana nije na moru, ona je u ludnici! Pojavile se šokantne prepiske, a sada se oglasila Marija Kulić: "Sin je ne prepoznaje, žalosno"

 

Miljana Kulić je učestvovala i u ovoj sezoni "Elite", a malo pred sam kraj je kraljica rijalitija diskvalifikovana. Ona je odmah otišla kući u Niš, gde je svoje slobodno vreme provodila sa sinom Željkom, a onda se cela porodica Kulić spakovala i otišla na letovanje.

Kako je Marija otkrila, tamo će odmarati do prve polovine avgusta.

- Dragi naši, obaveštavam vas da smo Miljana, Željko, Siniša i ja na letovanju tj. na moru, od 19. jula do 7. avgusta. Ne pratimo emisije, niti bilo šta na TV-u jer uživamo u prelepom hotelu, na plaži, u hladu i odmaramo od mnogih opsednutih nama. Želimo svima da uživaju u životu kao mi - napisala je Marija na Instagramu.

Međutim, sada se povela priča da Miljana ipak nije sa njima. Marija je na Instagramu objavila sadržaj poruke koja joj je stigla. Vidi se samo deo:

- Đedovićeve prepiske u kojima on kaže da Miksi nije sa vama na moru nego u ludnici, Bože sačuvaj ako je spao da se takvim lažima služi - napisao je neko Mariji, na šta je ona odgovorila...

- Naravno da nesrećnik laže kao i uvek. Smr*dina nesrećna, jadna, ni kučeta, ni mačeta, ali za odrona bolje. Nije dete za monstrume. Razj... porodica, on kao vuk samotnjak, nesrećan, vodi tuđe živote - navela je Marija Kulić.

Informer

 

Odmah nakon prepiski, Marija je objavila fotografiju na kojoj su Miljana i Željko, a jedan komentar vernog fana ispod slike se posebno istakao.

- E sada, kada bi se tako bila majka, sveko bi se tako nazivao. Mama za slikanje i mazanje očiju ovim naivnim fanaticima koji veruju svemu što vide. Da li će mamu biti sramota kada sin bude saznao kako je ona zarađivala novac od koga ga je vodila na more, kupovala igračke? Skakala je sa k na k u rijalitiju, a ja mislim da će se stideti ko mu je majka. Bedne su i proste pare i način na koji ona zarađuje u onom bednom rijalitiju. On je gleda kao stranca i ne oseća da mu je majka, njemu bi isto bilo da je bilo koja druga osoba umesto nje na slici, žalosno - napisala je jedna žena.

Informer