Autor: Informer/K.Ć.

27.07.2024.

18:56

Foto: printscreen/logo

Džet set

Otkriven zvaničan datum početka "Farme": "Elita" se tek završila, a uskoro očekujte ovaj rijaliti

"Farma" je srpski rijaliti šou koji se od 2009. do 2016. emitovao na Pink televiziji. U selu Lisović, opština Barajevo, na preko dva hektara zemlje bila je smeštena farma sa pomoćnim objektima kao što su: svinjac, štala, senik, radionica, bašta, kokošinjac i tor.

U kuću je ulazilo po dvadesetak poznatih ličnosti, koji su tamo boravili nešto duže od tri meseca. Oni su živeli bez tekuće vode, a hranili su se biljkama koje su sami uzgajali, ali i mesom od životinja o kojima su se brinuli.

Nedavno je Željko Mitrović najavio povratak rijaliti šoua "Farma" na televiziju.

- U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i 30 različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana, biće puštena u rad i nova NARODNA TV. Ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti serijala Farma, tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju “Elitu” a na Narodnoj TV “Farmu” - napisao je Mitrović na društvenim mrežama.

Informer

 

- Posebnost ove Farme je izgradnja potpuno novog, malog, srednjevekovnog sela gde će učesnici stvarno živeti život iz 14. veka! Prvi put će učesnici sa jedne televizije prelaziti u ambijent srednjovekovnog sela, druge televizije! Prelasci će se dešavati po kaznama i zaslugama!

Sada je njegova supruga, Milica Mitrović, otkrila tačan datum kada će nova sezona početi.

Ona je podelila post na kom stoji da će "Farma" krenuti sa emitovanjem 5. septembra na Narodnoj televiziji. Fanovi ovog programa sa nestrpljenjem čekaju nove avanture i izazove koje će šou doneti.