Autor: Informer/K.Ć.

28.07.2024.

17:31

Foto: Foto: Printscreen/TV Pink, Tanja Andric

Džet set

Samir otkrio da li se čuo sa Kačavendom, pa rekao kako je supruga reagovala na njegov odnos sa Milenom

 

Javnost i dalje bruji o odnosu Milene Kačavende i Samira Ramovića, koji su tokom "Elite" postali veoma bliski, a je jednom prilikom i priznao svoje emocije i namere prema Kačavendi. 

Sada, kada je Milena van rijalitija, Samir je otkrio da li se čuo sa svojom simpatiom.

- To bih ostavio za sebe, imam tu neku staru informaciju, ali ne bih ja mnogo toga rekao. Sve je pozitivno, čuli smo se prijateljski i to je to. Ja moram da kažem da sam zadovoljan svime što se izdešavalo poslednjih nekoliko dana i ostajemo drugari. Sve bi bilo drugačije da smo se sreli negde druge, ja nisam tamo uradio neke stvari kako je ona tražila - govorio je Samir pa je otkrio kako bivša supruga reagoava na njegovo ponašanje u Eliti:

Informer

 

- Porodica je zadovoljna, a sa bivšom suprugom ne pričam o tome, tu pričamo samo o deci - govorio je Samir koji je progovorio o deci:

- Ja kada sam dobio decu ispostavilo se da oni imaju određeni autizam i život se promenio. Trudimo se i bivša supruga i ja da ih spremimo za život, jako je teško, ali to je moj život i borimo se sa tim, moja deca će uvek biti isred mene - govorio je Samir i otkrio da je slobodan:

Informer

 

- Slobodan kao ptica na grani, ja jesam pogrešio jer sam pričao o emocijama tamo, to je greška, trebalo je samo da uživamo, ali ja sam bio iskren - dodao je Samir za "Premijeru-Vikend specijal".