Autor: Informer/K.Ć.

29.07.2024.

11:42

Foto: Informer

Džet set

Ona je nova učesnica "Elite 8"! Rasturila je brak poznatom rijaliti paru, pa se Matoroj uvukla u krevet

Ove sezone je ubedljivu pobedu odnela Anita Stanojlović, koja je osvojila nagradu od 100.000 evra. "Elita 7" je tek završena, a polako se otkrivaju novi učesnici za predstojeću "Elitu 8".

Sada je otkrivena još jedna stanarka "Bele kuće" u Šimanovcima. Naime, Jovana Tomić Matora se u jednom intervjuu izletela i otkila da njena simpatija ulazi u "Elitu 8".

Informer

 

U pitanju je Stefani Grujić (19), koja je "Elitu 7" obeležila kao učesnik u velikoj prevari. Tačnije, pred sam kraj rijalitija ona je iznela tajnu Jelene Marinković i Uroša Rajačića. Stefani je za crnim stolom rekla da ne može više da trpi pritisak, te je otkrila da su Jelena i Uroš bili malo intimniji u zatvoru, pa je dodala i kako je prenosila poruke od Marinkovićeve Rajačiću, a onda je usledio haos, kao i razvod Ivana Marinkovića od svoje neverne supruge.

Informer

 

Takođe, Stefani je vremenom postala prisnija i sa Jovanom Tomić, čak je palo i maženje u krevetu. Sada se Matora izletela i priznala zašto njihov odnos nije prešao u nešto više.

Informer

 

Na pitanje novinara da li je Stefani njen spas, Jovana je rekla:

- Stefani je drug i brat, nismo u vezi, ali je mnogo dobra devojka - rekla je Jovana, a na pitanje da li će uploviti u ljubavne vode, ona je rekla da ne i to samo zbog Stefaninog ulaska u "Elitu 8" i tim odgovorom otkrila još jednu novu ukućanku u predstojećem rijalitiju.