Autor: Informer/K.Ć.

29.07.2024.

15:32

Foto: printscreen/Instagram/zeljkomitrovic

Džet set

Mitrović otvorio vrata "Farme": Zavirite na imanje u Šimanovcima, ovo su do sada neviđeni kadrovi (FOTO/VIDEO)

"Farma" je srpski rijaliti šou koji se od 2009. do 2016. emitovao na Pink televiziji. U selu Lisović, opština Barajevo, na preko dva hektara zemlje bila je smeštena farma sa pomoćnim objektima kao što su: svinjac, štala, senik, radionica, bašta, kokošinjac i tor.

Nedavno je Željko Mitrović najavio povratak rijaliti šoua "Farma" na televiziju, a novo imanje u Šimanovcima je već spremno za početak. Danas je Željko Mitrović pokazao kako ovo impozantno imanje i izgleda!

Mitrović je na svom Instagram profilu, objavio snimak i pokazao kako napreduje sređivanje farme, a kako je istakao, u toku su poslednje pripreme.

- Septembarska FARMA na NARODNOJ TV će svakako biti prava bitka za opstanak jer se odvija u realno srednjevekovnim uslovima, a učesnici Elite, koji su pred ispadanjem, imaće šansu da se vrate ako se u Farmi pokažu kao ekstremno spretni i vredni farmeri! Radovi na igradnji srednjevekovne FARME su pri kraju! Ovog septembra će se tokom 30 dana, desiti 30 velikih stvari a sve povodom 30 godina Pink media Grupe! Vidimo se! - napisao je Mitrović na Instagramu.

Podsetimo, supruga vlasnika Pink Media Group Milica Mitrović otkrila je juče da će početak emitovanja Narodne TV početi 5. septembra.