30.07.2024.

16:26

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Kristijan Golubović u pregovorima s Pinkom: Ulazi u "Elitu 8", pominju se opaki uslovi

Rijaliti program "Elita 7" priveden je kraju 13. jula 2024. godine, a kao pobednica sa imanja u Šimanovcima izašla je Anita Stanojlović. Ružičasta televizija najavila je novi projekat, koji bi trebalo da počne sa emitovanjem u septembru, a gledaoci iz dana u dan spekulišu ko će se naći u ulozi takmičara.

Mnogo se imena pominje, a kako sada navodi Blic, jedan od potencijalnih učesnika mogao bi biti Kristijan Golubović, koji je, navodno, zajedno sa suprugom Kristinom Spalević imao sastanak sa Željkom Mitrovićem, vlasnikom TV Pink.

Informer

 

- Kristina i Kristijan su viđeni u zgradi Pinka, došli su popodne, tek su kasnije napustili televiziju. Pričali su sa Željkom satima i došlo je do dogovora da on kao osoba koja je postala popularna u rijalitiju ''Farma'', tamo uđe ove sezone, a ne u "Elitu".

- Ipak, Kristina je primorana da zbog dece ostane kod kuće, ali ne sumnjajte da će Golubović imati posebne uslove da ih nekad poseti ili redovno viđa. Još mnoga stara rijaliti imena se pominju, oni koji su bili na "Farmi" nekada. Kristijan je odbio konkurentske televizije i ostao veran televiziji Pink i Željko će to nagraditi - navodi izvor.