Autor: Informer/A.S.

31.07.2024.

09:31

Foto: Privatna arhiva

Džet set

Žele da uđu u "Elitu"? Bivša rijaliti učesnica razotkrila Asmina i Staniju, nije štedela reči kada su oni u pitanju

Žana Omnia Đorđević je sinoć bila gošća u emisiji "Narod pita" kod voditeljke Maše Mihailović

Bivša rijaliti učesnica nije štedela Staniju Dobrojević i Asmina Durdžića, pa je između ostalog rekla da oni sve rade kako bi ušli u narednu sezonu "Elite". 

Informer

 

- Žana, imala si žestoku svađu s Stanijom - rekla je voditeljka.

- Komentarisala sam je jer je bila akter priče oko Aneli. Komentarisala je i Noru. Nju ne zanima ni Aneli, ni Nora, nego on. Asmin je još jedan dotični neandertalac, a to što je Stanija s njim, dosta govori o njoj. Nema koga on nije pljuvao, ne radi to iz ljubavi prema njoj. Ona da ima dva grama mozga shvatila bi to, a on je opsednut time da bude u javnosti. Sad im je kao Mića kriv, čovek se smeje na sve te klovnove - rekla je Žana.

Informer

 

- Šta misliš, šta je Staniju privuklo kod Asmina? - upitala je voditeljka

- Ne znam, trebalo joj je pažnje. Ona je meni dolazila kao da hoće da proda par helanki i sportskih topića. On se predstavlja kao neki preduzimač, smešno. Meni deluje da on pokušava da uđe u osmicu. Ne razmišlja da će to sve uticati na Noru, to je taj sindrom muškaraca, kao i Ivan i Darjan. Ne znam šta ona misli, da će se udati za njega i da će biti božanstven otac. Stanija još veruje u Deda Mraza. Itekako hoće da budu u javnosti i u novoj sezoni - rekla je Omnia.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod: