03.08.2024.

09:28

Foto: Foto: Tanja Andric

Džet set

Nova devojka Ivana Marinkovića je sestra srpske poznate glumice?! Bivši zadrugar otkrio sve detalje, evo ko je ona! (VIDEO)

Ivan Marinković i njegova još uvek zakonska supruga Jelena ušli su u rijaliti kao bračni par, a niko nije ni slutio da će izađi kao neprijatelji.

Naime, Jelena je prevarila Ivana sa Urošem Rajačićem sa kojim je razmenjivala intimne dodire, zbog čega je Marinković odlučio da se razvede od nje.

Informer

 

Ivan je odlučio da nastavi život dalje i upusti se u novu vezu, a bivši zadrugar Sale Luks je otkrio ko je Marinkovićeva nova izabranica.

Informer

 

- Je l' ste gledali film "Munje"? Znate onu plavu devojčicu, tada je bila u usponu, Maja Mandžuka. Majina starija rođena sestra, Mila Mandžuka, zovu je Mila pomeranac zato što drži pomerance, ima 4, 5 pasa, živi u Bulevaru kralja Aleksandra, u nekom dozidanom potrkrovlju, ali neću da kažem kakvom jer će da me tuže. Iz fine porodice je, mama joj je profesorka, gospođa Danka, režiser filma "Vukovar, jedna priča". Ivan je sada s njom, on je nešto krije, ona ima istetovirane pomerance i dugo je živela na Kipru, volela je sve što vole mladi, to je širok pojam, ali ako neko razume taj fazon medikamenta zezanje, slatko, hladan sok, Šade, prigušeno svetlo, ako neko kapira - rekao je on na Red TV-u.