03.08.2024.

09:58

Foto: Shutterstock/ATA images/Printscreen/Twiter/medivh

Džet set

Maja i Stanislav ozvaničili vezu! Starleta objavila sliku sa dečkom, a jedan detalj na njegovom licu inspirisao je urnebesne komentare! (FOTO)

Maja Marinković i Stanislav Krofak ušli su u ljubavni odnos u "Eliti 7", a juče su svoju vezu ozvaničili i napolju. Iako je Stanislav nedavno rekao da neće biti zajedno, navodno zbog Majinog ponašanja, ipak su pomirenje objavili javno. 

Informer

 

Marinkovićeva je na svom Instagram storiju objavila njihove zajedničke slike i snimke sa veselja kom su prisustvovali, a koji svedoče da par iz rijalitija i napolju uživa u ljubavi. Njene objave Stranislav je podelio i na svom profilu i tako potvrdio da im ponovo cvetaju ruže. 

Informer

 

On je nedavno operisao nos i još nosi zavoje, a upravo taj detalj izazvao je urnebesne komentare na društvenim mrežama. 

- Ali Maja Marinković koja nema više šta da operiše pa operisala dečka - glasio je urnebesni komentar uz sliku.

Informer

 

Podsetimo, fotografije Maje Marinković koje su, navodno, nastale u Bujanovcu ovih dana postale su viralne na društvenim mrežama.

- Nikada u Bujanovcu nisam bila, niti imam bilo kakve veze sa tim. Ja razumem da sam medijski jako zastupljena, ali neke stvari i neke laži ne mogu da tolerišem. Tako da ovim putem sve to demantujem, i svako ko bude širio takve laži i neistine o meni, biće tužen - ispričala je Marinkovićeva.