03.08.2024.

13:56

Foto: Printscreen/Instagram/sladja.lazic.official

Džet set

"Ja to ovako, a vi?" Slađa Poršelina se pohvalila zategnutom guzom u džakuziju, pa dobila neočekivan savet! (FOTO/VIDEO)

Bivša učesnica rijalitija "Elita", Slađa Lazić Poršelina, odmah po napuštanju imanja u Šimanovcima podvrgla se estetskoj operaciji nosa i očiju, a sada je pratioce obradovala vrelim kadrovima sa primorja.

Starleta se nakon oporavka od operacije zaputila u Crnu Goru na letovanje. Ona svakodnevno uživa u šampanjcu na plaži i sunčanju kraj bazena, a snimkom opuštanja u džakuziju usijala je društvene mreže.

Poršelina je pokazala zategnutu zadnjicu i vitku liniju, dok je naočarima za sunce sakrila lice, pa se očekivane promene posle operacije ne uočavaju odmah.

- Ja to ovako, a vi?- napisala je Slađa u opisu objave, ispod koje su odmah počeli da se nižu komentari. 

Neki su joj delili komplimente, a neki i savete. Tako joj je jedan pratilac napisao: "Lepota je dušo prolazna, lepota će proći, pročitaj koju knjigu u Crnoj Gori".

Podsetimo, voditelj rijaliti programa "Elita", Darko Tanasijević, nedavno je u emisiji otkrio šokntnu informaciju da je Slađa Lazić, poznatija kao Slađa Poršelina, navodno napravila incident u jednom prestoničkom lokalu, kada je podivljala jer joj konobar nije doneo šampanjac sa jagodom.