Autor: Informer/A.S.

03.08.2024.

16:32

Foto: Shutterstock/TV Pink/Logo

Džet set

Ona je nova učesnica "Elite"?! U rijalitiju je bila sa oženjenim muškarcem, a nakon napuštanja Bele kuće je potpuno nestala

Rijaliti "Elita" završen je 13. jula, a pobedu je odnela Anita Stanojlović

Informer

 

Pripreme za novu sezonu najgledanijeg formata uveliko su u toku, a neka imena novih rijaliti učesnika su već sada poznata. Od septembra ćemo na malim ekranima imati priliku da gledamo Marka Zeca, Alberta Glorina, Stefani Grujić, Nikolu Škatarića, ali po svemu sudeći i još jednu devojku, koju smo imali prilike da gledamo u "Zadruzi 5". 

U pitanju je Milana Šarac, koja je javnosti poznatija kao Mimas

Informer

 

Mimas je gledaocima rijalitija ostala upamćena po aferi sa oženjenim Nikolom Grujićem Grujom. On je u "Zadruzi" svoju suprugu prevario sa Milanom, a iako im nisu predviđali svetlu budućnost, Mimas i Gruja su ipak i dan-danas opstali u vezi. 

Iako je proteklih godina živela van očiju javnosti, ona je odlučila da se ponovo vrati na male ekrane i to ulaskom u "Elitu 8".

Informer

 

Mima je na svom Instagram nalogu podelila fotografiju isped zgrade "Pinka" na Dedinju i time jasno svima stavila do znanja da su u toku pregovori za njen ulazak u narednu sezonu rijalitija.