Autor: Informer/A.S.

03.08.2024.

20:21

Foto: ATA Images

Džet set

"Ne krijemo se jer..." Oglasio se Ivan Marinković nakon navoda da je u vezi sa sestrom poznate glumice, rekao samo ovo

Ivan Marinković je ostavio svoju još uvek zakonitu suprugu, Jelenu Ilić, nakon što je saznao da ga je u rijalitiju "Elita" prevarila sa Urošem Rajačićem. Nakon celokupnog skandala, oni su doneli odluku da se razvedu, iako su u braku tek od septembra 2023. godine. 

Marinković je pre tri dana objavio fotogradiju sa misterioznom plavušom, zbog čega su svi počeli da sumnjaju da je našao novi devojku. 

Informer

 

U celu priču se umešao i bivši zadrugar, Sale Luks, je potvrdio da je Ivan u vezi sa pomenutom devojkom, kao i da je u pitanju sestra naše poznate glumice, Maje Mandžuke, Mila Mandžuka

Nakon ove objave, oglasio se i sam Ivan, koji je istakao da mu to nije devojka, već samo prijateljica koja mu je pomogla. 

Informer

 

- Samo da demantujem razne natpise. Devojka koja se spominje poslednjih dana, nije moja "nova devojka". Izašla mi je vrlo prijateljski u susret da odem po psa i samo je poznanica koja i sama ima tri kućna ljubimca, pa mi je to dana ljubazno pomogla. Nismo ni u kakvoj vezi, niti mi je devojka i ne krijemo se jer se posle tog dana nismo ni videli. Hvala - naveo je Ivan Marinković u priči na Instagramu.