Autor: Informer/A.S.

04.08.2024.

17:49

Foto: ATAimages

Džet set

Sa majkom i dalje nema kontakt! Miona priznala u kakvom je odnosu sa ostalim članovima porodice

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su za vreme takmičenja u rijalitiju imali turbulentnu vezu, a kako su sami nakon izlaska iz "Elite" izjavili, njihov odnos se znatno popravio. 

Njih dvoje su juče uhvaćeni u srpskoj prestonici, a sudeći po ponašanju, izgleda da kod njih ne cvetaju ruže. Miona i Ša su delovali hladno, nisu se držali za ruke dok su šetali, a pored toga su i bili na distanci jedno od drugog. Jovanovićeva je sada rekla da su bili u žurbi, kao i da među njima nema nikakvih problema. 

Informer

 

Da li misliš da ljudi imaju pogrešnu sliku o Nenadovom i tvom odnosu?

- Nije to pogrešna slika, to je naš odnos koji, nije bio sjajan i bajan, ali se popravlja sada. Sve je idealno i volela bih tako i da ostane. U slučaju da tako bude, biće odlično.

Jedan detalj je privukao svačiju pažnju, a to je da se Ša i ti ne držite ruku, te su se pokrenule spekulacije da su zahladneli odnosi, šta se dešava?

- Danas smo jurili da nađem haljinu za emisiju i kada sam u žurbi ne razmišljam o tome, pritom mi nije normalno da stalno idemo prigrljeni i priljubljeni. Bila sam u velikoj žurbi, gledala sam da sve rešimo i sve je to sređeno. Najnormalnije smo šetali, išli smo u šoping.

Informer

 

Kada su u pitanju odnosi sa porodicom, da li planiraš da ideš kod njih?

- Ići ću sutra ili prekosutra kući, ovih dana. Što se njih tiče, sve je kao što je i bilo, ide ka boljem, u kontaktu sam sa bratom i tatom, naravno da mama čuje kako sam, gde sam i šta sam, naravno da se prenese.

Maja i Stanislav su se pomirili, kako komentarišeš to?

- Previše sam dala na značaju, ne bih komentarisala ništa. Ne zanima me, kao što kažem, previše sam pričala o toj osobi tako da ne bih više davala na značaju, to je prošlost.