Autor: Informer/K.Ć.

05.08.2024.

08:02

Foto: shutterstock/Informer/printscreen

Džet set

"Aneli je htela da se baci sa detetom sa terase": Asmin Durdžić izneo šokantne detalje o bivšoj supruzi

Bivša žena Asmina Durdžića, Aneli Ahmić, ušla je pompezno u "Elitu", pa je tokom rijalitija bila glavna tema u medijima. Ona je zauzela drugo mesto i osvojila 50.000 dinara.

Tokom svih 10 meseci, Aneli je pričala o svom suprugu Asminu i njegovoj vezi sa Stanijom Dobrojević, ali je pričala i kako Durdžić ne viđa ćerku, kao i da ne vodi računa o njoj.

Informer

 

Danas se Ahmićeva oglasila ponovo i oplela po bivšem suprugu.

- Nori ni ne treba tata monstrum, kratko i jasno. Nora ima mamu koja joj je sve u životu omogućila i koja će joj omogućiti. Nagrada je samo nagrada, ali nemoj zaboraviti da sam zaradila i svoj honorar - poručila je Aneli Asminu i dodala:

- Nori će biti obezbeđeno i omogućeno shodno tome sve što poželi da ima - poručila je Ahmićeva za Pink.rs.

Besan Alibaba joj je sada odgovorio, a posebno ga je pogodilo to što je rekla da je on "tata monstrum".

Informer

 

- Ja monstrum, a ti htela da se baciš s detetom sa terase još dok sam bio s tobom i davao ti sve što imam u životu? Zmijurino, ne palacaj jezikom, ne prosipaj otrov i ne izazivaj me. Tebe sam štedeo ovih meseci dok su me tvoja sestra i majka najstrašnije pljuvale, ali sad si izašla, pa pazi šta pričaš. Nora će sama videti ko joj je majka što je ostavila deset meseci i jahala u rijalitiju do plafona i tako zaradila baš se namučila još postala poznata po abortusu - poručio je Asmin za Pink.rs.