Autor: Informer/A.S.

06.08.2024.

23:16

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Ljubi jednu, a muva drugu! Rajačić se sve vreme čuo sa devojkom Jeleni iza leđa, ona otkrila i šta je tražio od nje

Jelena Ilić je u rijalitiju "Elita" prevarila svog supruga, Ivana Marinkovića, sa Urošem Rajačićem. Nakon izlaska iz Bele kuće, njih dvoje su bili sve vreme u kontaktu, ali se nisu videli sve do emisije "Narod pita" u kojoj su bili gosti

Informer

 

To veče je Uroš priznao da je zaljubljen u Jelenu, ali da ne žele da brzaju kada je njihov odnos u pitanju. U jednom trenutku, dok su trajale reklame, njih dvoje su se osamili i ljubili, a nakon završetka emisije, Rajačić je Ilićevu odvezao kući. 

Dok sa jedne strane javno priznaje da je zaljubljen, Uroš pored toga piše i drugim devojkama putem Instagrama. Sada se u medijima pojavila njegova prepiska, sa jednom devojkom. 

Informer

 

Na osnovu poruka vidimo da on izvesnoj devojci nije odgovarao jedno vreme na poruke, što je nju razbesnelo. Uroš joj je ubrzo poslao glasovnu poruku i rekao da želi da kasnije pričaju putem video poziva, kao i da ako sve bude dobro tokom njihovog razgovora, više nikad joj neće kulirati poruke. 

Međutim to nije sve, pored toga, on joj je rekao i da je mnogo slatka. 

Informer

 

Pomenuta devojka se nakon svega oglasila za medije i rekla da ju je Uroš prvi kontaktirao, odmah nakon izbacivanja iz rijalitija, kao i da su imali komunikaciju sve do juče. Pored toga, rekao je da ne bi smeo da priča sa njom, dok se celokupna situacija ne smiri. 

- Hteo je da dođem u Beograd, rekao mi je da ne bi smeo da priča sa mnom dok se situacija ne smiri, a javio mi se odmah nakon izlaska - rekla je ona za "Pink.rs" i dodala da ju je Rajačić blokirao junakon što su prepiske ugledale svetolost dana.