07.08.2024.

16:41

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Otkriveno ko je verio Stefani Grujić! Svi su mislili da se iza svega krije Matora, a evo šta je istina

Stefani Grujić sinoć je gostovala u emisiji "Narod pita" sa bivšim dečkom Danijelom Dujkovićem Munjezom. Ona je na samom početku razgovora otkrila kako se oseća pred suočavanje sa njim.

Informer

 

- Baš sam se obradovala. On dečko meni treba da se izvini. Ja sam došla da ispoštujem, a on može da se svađa sam sa sobom. Ne dotiče me, ne zanima me. On je meni nebitan u vremenu i prostoru. Došla sam malo da mu dam na značaju - rekla je Stefani.

Bivša učesnica "Elite" je pre nekoliko dana sve iznenadila kada je na svom Instagram profilu podelila fotografiju vereničkog prstena. Iako su mnogi mislili da joj je prsten dala Jovana Tomić Matora sa kojom je navodno flertovala, to nije istina.

Informer

 

- To nema veze sa Matorom, ona je moja drugarica. Ovo je dečko koji nije iz ovog sveta. Desilo se, jako brzo, ali to je to. Ne želim da otkrivam ništa što se toga tiče - govorila je Grujićeva, pa otkrila da li staje na ludi kamen:

- Za sad sam verenica, pa ćemo da vidimo da li će to da uspe. Još uvek ne živimo zajedno. Zamisliite šta se meni desilo.