07.08.2024.

17:51

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Dogovorili smo se da idem kod njih, sve mi je oprostila" Ivan Marinković progovorio o pomirenju sa Miljanom Kulić, evo kako je došlo do toga

Bivši rijaliti učesnici Ivan Marinković i Miljana Kulić su u rijalitiju "Parovi" imali kratku aferu nakon koje je ona zatrudnela i rodila sina Željka.

Ivan se nije pokazao kao dobar otac s obzirom na to da nije viđao dete, što su mu mnogi zamerali. Međutim, nakon što se razišao od supruge Jelene Ilić Marinković, odlučio je da život promeni iz korena i posveti se nasledniku, a danas je na svom Instagram profilu podelio snimak u kojem govori o odlasku u Niš i pomirenju sa Miljanom i njenom majkom Marijom Kulić.

Informer

 

- Uspostavili smo kontakt, malo smo se raspravljali, prvenstveno Marija i ja. Jedno drugom smo zamerili ono što smo radili. Ona je meni negde oprostila sve to. Zapravo ona je i navijala za to da ponovo uspostavim kontakt sa Željkom, za šta sam navijao i ja i zahvalan sam joj na tome - započeo je Ivan, pa dodao:

Informer

 

- Uglavnom, spustili smo loptu, što je negde i logično i najpametnije. Naravno i sa Miljanom, ona je isto tu. Dogovorili smo se da odem kod njih, mislim da je najbolje rešenje da budem malo tamo, pošto Željko ide u obdanište.