07.08.2024.

20:29

Foto: ATAIMAGES/instagram

Džet set

Prizor koji topi i najhladnija srca! Ivan Marinković video sina posle godinu dana, pa pokazao kako se igra sa Željkom! Preslatko! (VIDEO)

Ivan Marinković je nakon izlaska iz rijalitija "Elita" u kojem ga je supruga Jelena prevarila sa Urošem Rajačićem odlučio da se posveti sebi, ali i sinu Željku sa kojim je do sada vrlo malo komunicirao.

Zato je danas sve iznenadila fotka sa majkom njegovog deteta, Miljanom Kulić, sa kojom je zakopao ratne sekire i uputio se u Niš.

Informer

 

Ivan je proveo popodne u restoranu sa naslednikom, a mnoge su raznežile fotografije i snimak u kojem se Željko smeje dok se igra sa ocem.

Informer

 

Marinković je takođe danas objavio snimak u kojem je objasnio da se pomirio sa Miljaninom majkom i da će neko vreme provesti kod njih u Nišu kako bi bio uz Željka.

- Uspostavili smo kontakt, malo smo se raspravljali, prvenstveno Marija i ja. Jedno drugom smo zamerili ono što smo radili. Ona je meni negde oprostila sve to. Zapravo ona je i navijala za to da uspostavim ponovo kontakt sa Željkom, za šta sam navijao i ja i zahvalan sam joj na tome - započeo je Ivan, pa dodao:

- Uglavnom, spustili smo loptu, što je negde i logično i najpametnije. Naravno i sa Miljanom, ona je isto tu. Dogovorili smo se da odem kod njih, mislim da je najbolje rešenje da budem malo tamo, pošto Željko ide u obdanište.

Kako je izgledala Ivanova i Željkova igra možete pogledati u videu ispod.