09.08.2024.

08:31

Foto: Informer/Printscreen/TV Pink

Džet set

Prosidba u programu uživo! Samir dobio bračnu ponudu, Kačavenda ostala bez teksta: "Kako stvari stoje..." (VIDEO)

Milena Kačavenda i Samir Ramović, bili su prijatelji u rijalitiju sve dok on nije otvoreno izrazio simpatije prema njoj. Nakon toga je Milena pokušala da se distancira od Ramovića, pa su prekinuli komunikaciju do kraja rijalitija. Sinoć su se našli či u oči u emisiji "Narod pita", a iako su mnogi očekivali da će biti burnih reakcija, do toga ipak nije došlo. Milena je u jednom trenutku priznala da joj je bilo veoma teško u nekim trenucima zbog odnosa sa Samirom.

Informer

 

- Ne može da bude svejedno. Ja imam utisak kao da je ovo bilo prošle godine, čudan mi je osećaj nakon svega. Čovek ima priliku da se presabere, tamo nema prilike - govorila je Milena.

- Milena je za mene prošlost. Nije me ona povredila, nego je prošao određen period. Nisam trebao da prelazim preko nekih stvari. U poslednje vreme me je pominjala u negativnom kontekstu. Povredile su me neke stvari koje nisam očekivao od nje i koje nisam zaslužio, postavila se kao da sam joj najveći neprijatelj. Podbadala me je za stolom, ja to nisam očekivao od nje - dodao je Samir.

Informer

 

- Kako vam se čine Maje i Stanislav? - upitala je Maša.

- Bili su mi odlični dok nije došlo pismo. Čim su dali šansu napolju znači da su obosttane emocije. Ja im želim sve najbolje. Mogli su da rade šta hoće, a odlučili su da zajedno probaju - komentarisao je Samir.

Informer

 

Usledilo je još jedno uključenje.

- Kumo, blistaš. Htela sam da se uključim kad je bio Ša, ali sam videla da kritike ne podnosi. Pozdrav i za Samira. Izuzetan si vokal, ja bih te nešto pitala, ali da prvo pitam kumu da li smem da pitam? Htela sam da ga pitam da se uda za mene - govorila je gledateljka.

- Kako stvari stoje mislim da više nikad neću da se ženim, ali hvala na ponudi. Ostavite Maši broj, slike i opis. Naglasite da je to za sklapanje braka - poručio je Samir.