09.08.2024.

17:36

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/shutterstock

Džet set

Milica Mitrović potvrdila njihovo učešće! Njih troje će napraviti totalnu pometnju, a ona će vam posebno privući pažnju!

Rijaliti šou program "Elita" završen je pre mesec dana, a u emisiji "Narod pita" gledaoci su dobili priliku da učesnike pitaju sve ono što ih zanima, a što im do sada nije bilo jasno.

Svake večeri se suočavaju osobe koje su tokom boravka u imaginarijumu na neki način bile povezane, pa ne čudi što u maltene svakoj emisiji nastane haos.

Informer

 

Večeras će gosti biti Slađa Bošković, Nenad Macanović Bebica i Slađa Lazić Poršelina, koja je izazvala veliko interesovanje javnosti brojnim estetskim zahvatima na koje je otišla čim se završio rijaliti.

Podsetimo, Slađa je rekla da je doktorima pokazala fotografiju starlete Ane Korać i rekla da želi da izgleda kao ona, a u današnjoj emisiji "Narod pita" će prvi put posle odlaska pod nož pokazati rezultate.

Informer

 

Milica Mitrović, odnosno Velika šefica rijalitija, oglasila se na svom Instagram profilu i obavestila pratioce da će baš oni učestvovati u večerašnjoj emisiji, a gledaoci slobodno mogu da se spreme za velika iznenađenja, ali i svađe.