10.08.2024.

16:02

Foto: Tanja Andric

Džet set

Slađa Poršelina raskrinkana kao niko, starleta rastavljena na proste činione: "Oblačio te je dečko iz Čačka od 55 godina, zbog njega si..."

Bivša rijaliti učesnica Slađana Lazić, poznatija kao Slađa Poršelina, sinoć je u emisiji "Narod pita" odlučila da stavi tačku na glasine koje kruže o njenom ljubavnom životu.

Na društvenim mrežama nedavno se pojavila objava u kojoj se tvrdi da je Slađa bila u vezi sa muškarcem starim 55 godina, te da je zbog njega dobila nadimak Poršelina.

Jedna od provokativnih poruka na Tviteru glasila je:

- Slađana, ja tvoj hejter, smešno. Oblačio te je dečko iz Čačka od 55 godina, vozila si njegova kola i zato si Poršelina. Užice te ne voli, lažeš.

Moj dečko je 85. godište, to je 35 godina, a ne 55. Ja nemam ništa protiv ni da ima 55. Polemiše se koliko je imao moj najstariji dečko, verenik mi je bio 85. godiše, a nakon toga dečka koji je 96. godište. Ljudi ne znaju šta da ti kažu, a uvek se polemiše odakle mi novac, da li sam sponzoruša i da li idem sa starijim ljudima za novac. Uvek se to kači za lepu devojku. Priča se kako sam sa dedama, tako je i Bojana lupala gluposti. Ja nemam crnu mrljnu, iako su pokušavali da me ospore. Ja pokažem i dokažem ko sam ja - govorila je Lazićeva.