12.08.2024.

17:48

Foto: ATA Images

Džet set

Prva izjava Filipa Đukića nakon problema sa policijom: "Pregledali su ceo auto, sve stvari..."

Filip Đukić, zaustavljen je danas, 12. avgusta, na granici Crne Gore i Srbije, kada su mu pripadnici policije pretresli automobil.

Nakon što je ova vest preplavila domaće medije, bivši učesnik rijalitija "Zadruga" oglasio se za Pink.

- Mi smo s Ade Bojane krenuli, nismo oprali auto jer smo žurili da izbegnemo gužvu i na granici nešto smo se smejali i policajac nas sa strane skloni i otvori. Pregledali su ceo auto, sve stvari, kofere i torbe. S obzirom na to da nisu našli ništa osim naših ličnih stvari, mi smo prošli sve i evo nas na Zlatiboru sada, tako da je sve okej - rekao je Filip.

Informer

 

Podsetimo, Filipa Đukića zaustavila je policija na graničnom prelazu između Srbije i Crne Gore, a više detalja izneo je očevidac.

- Filip je sa prijateljima krenuo za Srbiju iz Crne Gore. Dole na primorju je bio na letovanju jer sam ga nekoliko puta sreo u Budvi. Upravo je zaustavljen na granici. Iz kola je morao da izbaci od stvari. Usledio je detaljan pretres. Malo je delovalo neprijatno jer su ljudi gledali šta se dešava. On je objašnjavao pripadnicima tamošnje policije da nema ništa da prijavi, ali uzalud, oni su pregledali kofere, prtljažnik, ma sve do najsitnijih detalja. Ne znam zbog čega im je baš on bio sumnjiv - rekao je očevidac za Kurir.

Tagovi: