13.08.2024.

15:38

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Protiv pobednice "Elite 7" spremno 16 tužbi: Anita Stanojlović u ogromnim problemima nakon završetka rijalitija

Pobednica "Elite 7" Anita Stanojlović sinoć je gostovala u emisiji "Narod pita" i otkrila šok saznanje vezano za njenu bivšu suprugu, Jovanu Tomić Matoru.

Naime, atraktivna crnka je izjavila da je čula da Jovanina kuma, Tamara, za nju sprema 16 tužbi.

- Čula sam samo da mi je spremila 16 tužbi, nismo u kontaktu, niti me zanima, sve mi je stiglo u Kruševac i stvarno nisam stigla ništa od toga da pogledam. Niko me nije kontaktirao, svi samo prete i to je to. Ne želim da uplićem nikoga, samo znam da su mom frizeru pretili - poručila je Stanojlovićeva.

Informer

 

Sukob između Anite i Tamare, podsetimo, tinja odavno, a Stanojlovićeva je dok je još bila u "Eliti 7", kada se emitovala emisija "Gledanje snimaka", optužila Tamaru da je potrošila šest miliona dinara s kartice koju joj je Matora ostavila da plati račune.

- Tamari se ostavlja njena kartica puna para da se plate računi. Mi izlazimo napolje, ostalo je nula dinara od šest miliona. Tamara joj je rekla da su to pare za kameru. Mi kada smo ušli na račun, videli smo da je 50.000 evra potrošeno na izlaske. Njih dve se štite da se to ne bi iznelo. Tamara je pričala da je Matorinu mamu vodila na lečenje, a to je laž, a Tamara je koristila. Ja sam bila tu - rekla je Anita tada.