14.08.2024.

07:01

Foto: TV Pink printscreen/ATA images

Džet set

Oglasila se Milica Mitrović nakon vesti o otkazu Dušice Jakovljević! Evo šta se tačno dogodilo (VIDEO)

Voditeljka Dušica Jakovljević je godinama unazad jedno od zaštitnih lica televizije Pink i gotovo niko ne može bez nje da zamisli rijaliti program.

Iako je na kratko radila na Hajpu, vratila se u svoju "kuću" sa zadovoljstvom, i kako kaže, nema nameru da ikada više menja radno mesto.

Informer

 

Međutim, s obzirom na to da gledaoci neko vreme nisu imali priliku da je vide na malim ekranima, mnogi su pomislili da je opet raskinula ugovor sa ružičastom televizijom, ali je ona to demantovala.

Njenu objavu je na svom profilu podelila i sama Milica Mitrović.

- Vratim se ja tako u Beograd sa letovanja i zatekne me informacija da je neko nekako sa mog instagram profila uklonio moje radno mesto, zapravo moju kuću. Već su počele spekulacije da li sam ja još na Pinku ili ne. Dušmani, džaba se radujete, hvala onima koji brinu, ali evo me ispred moje kuće. Tek vam pripremamo razne novotarije, nisam išla da odmaram, nego da pripremam sve ono što vas čeka u novoj televizijskoj sezoni. Tu smo i ne razdvajamo se više - rekla je Dušica u video snimku koji je direktorka zabavnog programa TV Pink podelila na svom Instagram profilu.