14.08.2024.

08:42

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Oni će učestvovati u "Eliti 8"?! Na spisku rijaliti zvezde, poznate ličnosti, ali i nova imena

Ljubitelji rijalitija sa nestrpljenjem očekuju početak nove "Elite", a ne jednoj Fejsbuk stranici posvećenoj popularnom TV formatu pojavio se spisak rijaliti igrača koji će se u septembru useliti na imanje u Šimanovcima.

Informer

 

Sudeći po spisku, ponovo ćemo gledati Anu Spasojević, Uroša Stanića, popularnog Gastoza koji je nedavno izašao iz zatvora i Zvezdana Slavnića i njihova imena su bila veliko iznenađenje, ali i Alberta Galorinija, Slađanu Lazić, Natašu Radan, Situ Ahmić, Aleksandru Jakšić, Meli Lakića, Aleksandra, Mariju Jokić i Ivanu Keneski, prenose domaći mediji.

Informer

 

Jedan od učesnika "Elite 8" biće i rijaliti zvezda Miljana Kulić, a Mina Vrbaški juče je boravila u zgradi televizije Pink odakle je objavila stori, koji je Milica Mitrović repostovala na svom profilu, te su tako podgrejale sumnje da će i ona biti jedan od takmičara u novoj sezoni.

Informer

 

Osman Karić je na Instagramu objavio fotografiju sa bivšom zadrugarkom Erminom Pašović, te su mnogi posumnjali da će se i ona naći u narednoj sezoni rijalitija.

- Čiča Mića još malo gotova priča. Mnogi nas kude, a u septembru će da se čude, a i izlude. Sudija, sviraj kraj, idemo iz ovog pakla u raj - napisao je Osman, pa svojim rimama podrgrejao sumnje o Ermininom ulasku u "Elitu".