17.08.2024.

18:26

Foto: ATAIMAGES/Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Bio je popularan u prošlom veku!" Uroš Stanić odgovorio na prozivke i odbrusio denseru: "Baki, sjaši mi s kičme!"

Bivši rijaliti učesnik Uroš Stanić je nakon izlaska iz "Elite" odlučio da se posveti radu na sebi, ali u bukvalnom smislu, te je uradio nekoliko estetskih korekcija kojima se odmah pohvalio na društvenim mrežama. To se nije dopalo poznatom denseru pa je u komentaru uputio niz uvreda na račun Stanićevog izgleda.

Informer

 

- Pa, nije loš... Dobar za potapanje kupusa, propali abortus, smešan kao bioskop... Dokle više pe*erizam i lezbejke, starlete, mete i ostali... 'Ajde više Treći svetski rat, klikni Putine i uništi ovaj svet, šta čekaš više - napisao je Baki B3.

Informer

 

Mladi Stanić iznerviran ovakvim komentarom uputio je Bakiju žestok odgovor.

- Ko je taj Baki B3? Aham, sećam se, bio je popularan u prošlom veku, a karijera mu je godinama unazad polako propadala i sad je doživela konačan pad. Šta se nakačio na moju kičmu, šta misli da će preko mene da dobije popularnost? E pa malo sutra! Baki, sjaši mi s kičme, a za to što si mi rekao da sam propali abortus, to govori samo o tebi, tvom vaspitanju i tvom karakteru. Toliko od mene i nemojte me više zvati za ove nebitnjakoviće koji hoće preko mene pogaču - rekao je Uroš za Pink.rs